TheraVine™ Hand and Foot Treatments

TheraVine™'s hand en voet Spa Rituals zijn ontworpen om te voeden en te verstevigen waardoor handen en voeten satijn glad, soepel en opnieuw gehydrateerd worden.

TheraVine™ Conditioning Hand Ritual

30 min

Een verzorgende, handconditioning behandeling die begint met een AromaVine™ doordrenkt, warm kompres, gevolgd door een Honey and Lime Scrub. Rijke, warme hydraterende melk wordt over de handen gegoten om de huid zacht te maken en de epidermis te hydrateren. De handen worden vervolgens gebalsemd in een vitaminerijk masker, gevolgd door het aanbrengen van een luxe handcrème.

CirculaVine™ Leg Treatment

45 min

Een verkwikkende voet- en beenbehandeling gecombineerd met manuele lymfedrainage met een oliemix tegen lichaam- en spierpijn. De voeten en benen worden vervolgens ingepakt met een circulatiebooster gel, gevolgd door het aanbrengen van een hydraterende bodylotion. Dit is de perfecte behandeling om vermoeide en zware benen te helpen verlichten en ontspannen.

TheraVine™ Revitalising Foot Ritual

45 min

Een verzachtende en revitaliserende behandeling voor pijnlijke en vermoeide voeten die begint met een voetreinigingsritueel, gevolgd door een stimulerende friction scrub. Een circulatiebooster olie wordt vervolgens in gemasseerd in de voeten, gevolgd door een verfrissende gel wrap. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van luxueuze voetlotion die de voeten zacht, glad en gerevitaliseerd aan laat voelen.

TheraVine™ Luxury Manicure

60 min

Verwen de handen met een spa-treatment ..... trakteer ze op een zachte druivenpit-peeling, gevolgd door een vochtregulerende handolie massage. Een moisturising cream mask wordt aangebracht om de epidermis zacht en glad te maken.  
Uiteraard vergeten we de nagel en nagelriem niet in deze behandeling. Tot slot een nagellak van keuze voor de verjongd en jeugdiger uitziende handen.

TheraVine™ Luxury Pedicure

60 min

Verwen vermoeide voeten en benen met een rustgevende spapedicure die begint met een voetreinigingsritueel, gevolgd door een stimuleren friction scrub om dode huidcellen te verwijderen. De voeten worden vervolgens gemasseerd met luxe voetolie gevolgd door het aanbrengen van een verfrissende mentholgel om de circulatie te verbeteren. In de behandeling worden de  nagels en nagelriemen niet vergeten. Tot slot krijgt de cliënt een oogverblindende nagellak voor prachtige nieuwe voeten.

 • Basic Facials
  TheraVine facial 01
 • Specialised

  Facials

  TheraVine facial 04
 • Youth
  TheraVine youth 01
 • Men
  TheraVine men body
 • Body

  Exfoliation

  TheraVine body 01
 • Signature

  Massages

  TheraVine body 02
 • Bodywraps
  TheraVine body 04
 • Hydrotherapy

  Treatment

  TheraVine body 08
 • Signature

  Treatments

  TheraVine body 07
 • Hand And Foot

  Treatments

  TheraVine handfoot 02

Contactinformatie

Lanine TheraVine Nederland
Beringstraat 3
5665 GS Geldrop
040 285 96 40
@ info@theravinenederland.nl
KvK 
170.939.38
BTW id NL 001.347.343.B53
Privacyverklaring

logo theravine bg white

Stel uw vraag

Voer uw naam in

Voer uw geldig e-mail adres in

Stel uw vraag