TheraVine™ Specialised Facials

HydraVine™ Facial

60 of 90 min

De perfecte behandeling voor de zeer droge, gevoelige huid die een intense hydratatie en een vitaminen boost nodig heeft. Deze gezichtsbehandeling helpt bij het herstellen van de hydro-lipide film van de huid door diepe hydratie van het revolutionaire cloth masker met hyaluron dat intens hydrateert en actieve ingrediënten 'insluist' voor bijna 3 weken.

UltraVine™ Advance Cellular Gold

90 min

De belichaming van wetenschap en weelde. De luxe behandeling is gebaseerd op de TheraVine™ doorbraak in antioxidanttechnologie. Het UltraVine™ Advance anti-ageing-concept bevordert in de huid het DNA-reparatiesysteem terwijl luxueuze, zachte en delicaat geparfumeerde crèmes, serums en balsems de huid naar een gevorderde staat van vernieuwing en sereniteit voeren.

Ons anti-ageing juweel, een collageen filmmasker met zuivere, zachte 24K goud- en diamantstof in combinatie met een geconcentreerd serum, vol met super geladen actieve ingrediënten, zal de huid zichtbaar veerkrachtiger maken, polijsten en opfleuren zodat ze glanst en straalt.

TheraVine™ Timecare Eye Treatment

30 min

Een intensieve behandeling met als resultaat een vermindering van fijne lijntjes en versoepeling van diepere rimpels. Voor frisse en jeugdigere ogen. Als onderdeel van een facial of als afzonderlijke behandeling.

TheraVine™ Deluxe Anti-Aging Facial

60 of 90 min

De onbegrensde, aanvullende behandeling die helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels door het gebruik van gespecialiseerde boosters en serums om de tekenen van veroudering tegen te gaan. De producten bevatten actieve peptiden die het collageen en de elastine in de huid helpen te regenereren. Het toegepaste Plasticizing Paradox masker verbetert de werking van de werkzame bestanddelen. Een echte tijdinterceptor.

TheraVine™ Intensive Exfoliating Facial

60 min

Een professionele gezichtsbehandeling met 70% glycolzuur. Speciaal voor de rijpere huid, zonbeschadigde of gerimpelde huid evenals diepe acne littekens of andere littekens in het gezicht. Deze peeling bestaat uit natuurlijke fruitzuren van hogere concentraties dan de gewone enzymen-peeling, maar is nog steeds een veiliger alternatief voor de agressieve chemische peelings en resurfacing behandelingen.

NutriVine™ Therapack Facial

75 min

Een rijk aan antioxidanten voedende facial die de doffe en vermoeide huid voedt en revitaliseert. De gezichtsbehandeling wordt uitgevoerd met een gespecialiseerde warme multi-actieve druif- en lijnzaadgezichtspakking die stimuleert en de werking versterkt van de, tijdens de behandeling, gebruikte ampullen/werkstoffen. De huid voelt glad, zacht en ziet er stralend uit.

Purifying Sebuvine™ Facial

60 min

Een gespecialiseerde behandeling voor de vette huid, verwijde poriën, dikke huidstructuur en een constante vette glans. De behandeling bevat multi-actieve ingrediënten die helpen de huid helderder te maken, te zuiveren en opnieuw in balans te brengen door het normaliseren van de talgproductie en het voorkomen van verstopte poriën.

AromaVine™ Anti-Wrinkle Facial

90 min

Een facial als geen ander!
De behandeling start met een luxueuze ontspannende rug-, nek-, schouder- en hoofdhuidmassage voordat de Muscle Relaxant Ampoules rijkelijk op het gelaat worden aangebracht. De gespecialiseerde massage richt zich op de oppervlakkige en diepere gezichtsspieren om te helpen de klok terug te draaien in de tijd. Dit resulteert in de vermindering van fijne lijntjes, rimpels en expressielijnen waardoor de huid er jonger en hersteld uitziet. Het antwoord op de bindweefselmassages.

Acnivine™ Facial

60 min

Deze behandeling is om cliënten met acne te helpen de huid te matteren en celvernieuwing te stimuleren. Het werkt preventief tegen littekens en overmatige talgproductie. De actieve ingrediënten in de gebruikte producten herstellen de balans van de microflora van de huid, verminderen folliculaire ontstekingen, gaan overmatige talgproductie tegen en voorkomen een vochtarme huid.

 • Basic Facials
  TheraVine facial 01
 • Specialised

  Facials

  TheraVine facial 04
 • Youth
  TheraVine youth 01
 • Men
  TheraVine men body
 • Body

  Exfoliation

  TheraVine body 01
 • Signature

  Massages

  TheraVine body 02
 • Bodywraps
  TheraVine body 04
 • Hydrotherapy

  Treatment

  TheraVine body 08
 • Signature

  Treatments

  TheraVine body 07
 • Hand And Foot

  Treatments

  TheraVine handfoot 02

Contactinformatie

Lanine TheraVine Nederland
Beringstraat 3
5665 GS Geldrop
040 285 96 40
@ info@theravinenederland.nl
KvK 
170.939.38
BTW id NL 001.347.343.B53
Privacyverklaring

logo theravine bg white

Stel uw vraag

Voer uw naam in

Voer uw geldig e-mail adres in

Stel uw vraag