Skip to main content

TheraVine™ South Africa

Het hoofdkantoor van TheraVine™ is gevestigd in Stellenbosch, Zuid Afrika.

De oprichter van het bedrijf dat TheraVine ™ producten fabriceert en degene die alle behandelingen, protocollen en receptuur bedenkt, is Lisa Smit. In 2004 startte zij haar bedrijf samen met haar man Shane Smit. Met als bewust doel producten te fabriceren van de hoogste kwaliteit. Wetenschappelijk en qua gevoel, voor professional en consument, tegen concurrerende prijzen alsook excellente service die boven de norm uitstijgt in de health en skin care branche.

Lisa Smit, beauty therapist en cosmetoloog, werkt al meer dan 20 jaar in de health en beautybranche. Ze geniet in de branche en de pers hoog aanzien als innovator en Industrial Leader.
Shane Smit focust zich op alle financiële en organisatorische zaken.

Professionals over de hele wereld werken met dit cosmeticamerk. Je vindt TheraVine™ producten en -behandelingen in meer dan 250 spa's en schoonheidssalons in Zuid Afrika en o.a. in Nederland, België, Bulgarije, Polen, Kenia, Ethiopia, Namibië, Maleisië, Nieuw Zeeland en USA.

2015: Celebrating 11 years of extraordinary skin care

"Dat wat TheraVine™ de laatste 10 jaar draagt en waarmee we het volgende decennium en daarna verdergaan, is trouw blijven aan de missie die ons hier gebracht heeft.

We zijn ons er constant van bewust dat TheraVine™ zich onderscheidt doordat wij ons bedrijf bouwen vanuit hart, ziel en missie. Dit heeft onze groei ondersteund in het afgelopen decennium en deze visie zal de basis blijven van ons denken en doen."

Lisa Smit, CEO