Skip to main content

TheraVine™ Signature Massages

Gericht op het verlichten van stress en spierspanning, krijgt u een op maat massage met behulp van een samengestelde antioxidant mix van pure druivenpitolie en natuurlijke plantaardige werkstoffen van uw keuze. Even echt tot rust komen, anti stress ervaring...

AromaVine™ Relaxing Pinotage Massage

60 min

Spanning smelt weg door een ontspannende massage gegeven met een synergetische mix van Cape Chamomile, Neroli en Lavendel. Ontspan in alle rust...

AromaVine™ Uplifting Pinotage Massage

60 min

Met deze luxueuze, stimulerende massageolie geeft u aan uw cliënt een staat van energieke vitaliteit. Een 100% natuurlijke mix van druivenpit, Clary Sage, Roos- en Jasmijnoliën. Puur genot...

AromaVine™ Moisturising Pinotage Massage

60 min

Een heerlijke massageolie met een combinatie van Mandarijn, Jasmijn, Neroli, druivenpit- en tarwekiemolie. Deze hydrateert en voedt de droge huid. De huid voelt zacht aan en wordt glad en stralend.

AromaVine™ Detoxifying Pinotage Massage

60 min

Een drainerende massageolie uitgevoerd om lymfatische doorstroming te activeren. Voor het afbreken en elimineren van toxinen. De 100% natuurlijke olie bestaat uit extracten van Blue Mountain Salie, Basilicum, Jeneverbes en Rozemarijn.

AromaVine™ Slimming Pinotage Massage

60 min

Geniet van de verfrissende kracht van zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën die het totale zijn verlevendigen. Vol met de overweldigende voordelen van essentiële oliën van Citroengras, Venkel en Patchoeli. Deze verbeteren de trage bloedsomloop en voeren vocht af door het elimineren van toxinen en bestrijding van het klonteren van het weefsel. Ideaal voor mensen die veel reizen.

AromaVine™ Soy Candle Massage

60 min

Ontwikkelt als een complete lichaams- en welzijnmassage beleeft de cliënt het gebruik van de 100% natuurlijke superieure mix van plantaardige waxen en boters. Vol plantaardige botanicals van Lime, Sweet Orange en Lemongras is deze massage niet alleen om het vermoeide lichaam te ontspannen en te laten herstellen, maar geeft ook voordelen in huidverzorging zoals diepe hydratie, bescherming en herstel van de huid.

AromaVine™ Scalp, Neck And Shoulder Massage

30 min

Geef de cliënt ontspanning terwijl uw professionele handen verlichting geven op stress gerelateerde knopen. Voel de spanning en stress die zich in het lichaam hebben opgestapeld, wegsmelten.

AromaVine™ Back Massage

30 min

Intensieve massage met spierconditionering technieken die worden gebruikt om de spierspanning te helpen verlichten.
Gevolgd door het aanbrengen van een verfrissende bloedcirculatie gel.

Treatments